nema granica

Sve pretvara u nezaboravan autfit: Karolina Erera je sigurna — ovaj komad NIKAD neće izaći iz mode

0

Tako jednostavan, a tako upečatljiv, ovaj odevni predmet budi duh nekih starih vremena, ostavlja snažan utisak i svaki stil pretvara u šik varijantu

foto: Look Studio/Shutterstock
foto: Look Studio/Shutterstock

"Svečane bele košulje, zovu me sad na proslave", pevala je Anica Dobra, ali daleko od toga ja je ovaj elegantni komad ostao "zarobljen" u formalnom stilu. On je izašao iz svečanih i poslovnih odevnih varijanti i sada je maltene svuda oko nas. Modni znalci kažu, tu će i ostati!

 

Ukoliko pitate venecuelansku dizajnerku Karolinu Eereru, nema sumnje — klasična bela košulja je komad koji će uvek biti u trendu.

 

Ona je jednostavna, praktična i lako se uklapa u svaki stil bez obzira na to je li predimenzionirana ili prati liniju tela.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)


Međutim, ovaj neprolazni modni klasik ima jednu tajnu modnu moć koju možda niste koristili dovoljno: ukoliko ga nosite ispod zatvorenog džempera ili bluze, tako da tek izvučete kragnu, dobijate efektan back to school izgled koji je uvek aktuelan.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aïda (@basicstouch)

 

Ova kombinacija — naročito ako napravite kontrast tako što belu košulju spojite sa izrazito tamnim džemperom — može biti odlična osnova koju ćete dodatno učiniti zanimljivom nekim upadljivim komadom.  Možete odabrati, na primer, belu mini-suknju s otkačenim čarapama, kožni šorts, pocepane farmerke i sl.

 

1 / 3 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Odlično se uklapa u svaku kombinaciju, bez obzira na sezonu, a jedna od najpopularnijih je ona u spoju s krem pantalonama za proleće.

 

... iako ne treba zanemarivati moć bele košulje ispod elegantnoh kaputa u zimskim mesecima!

 

 

makonda-tracker