KAKO VAM SE ČINI?

Ruski modni trendovi uticali su na novi imidž Milene Radulović: Bundica, martinke i tufnaste čarape za šetnju po Moskvi

2

Glumica preferira minimalizam, jednostavne krojeve i lice bez šminke, ali je ovog puta pokazala u kakvom izdanju šeta bajkovitom metropolom.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Uspešna, mlada glumica koja osvaja svetske ljubitelje umetnosti i kulture, Milena Radulović ne krije sreću jer će početak nove radne sezone provesti u bajkovitojj Rusiji, a nedavno je dobila i prestižnu nagradu "Osvajanje slobode" koju je 21. tradicionalno dodelila Fondacija "Maja Maršićević Tasić".

 

Milena istu popularnost i uvažavanje ostvaruje i u Moskvi, naročito nakon glavne uloge u trileru "The Superdeep"

 

Za prve oktobarske dane šarmantna umetnica odabrala je veoma moderan stajling koji je rado viđen na devojkama širom Evrope, a Radulovićeva je kao lični pečat dodala tufnaste najlon čarape, maramu i crnu bundicu koja je adekvatna za klimu u Rusiji.

 

 

Lakovane martinke i crna suknjica dale su notu elegancije i šika, a torbica sa crvenim detaljima napravila je odličan balans ovoj odevnoj kombinaciji.

 

Glumica nije pobornica isticanja brendova, te je neretko možemo videti u jednostavnim komadima koji ne privlače pažnju i polemiku.

 

Milenu trenutno možete gledati u filmu "Toma", reditelja Dragana Bjelogrlića gde tumači lik treće supruge legendarnog pevača.

 

 

 

makonda-tracker