učimo od džej lo

Kako izgledati šik i kad su temperature u minusu? Dženifer Lopez ima udobno, toplo i trendi rešenje

1

Pevačica i glumica s lakoćom menja stilove i dok je jedan dan glavna modna zvezda teretane, već sutradan je diva na crvenom tepihu, a ne priča se dovoljno tome kako Džej Lo dominira i svakodnevnim odevnim stilom. Jedan od njenih boljih stajlinga u poslednje vreme je spoj koji je latino zvezda ponela tokom nedavnog romantičnog izlaska s Benom Aflekom...

foto: Backgrid USA/Profimedia
foto: Backgrid USA/Profimedia

Američka pevačica i glumica portorikanskog porekla Dženifer Lopez (52) boravila je u proteklom periodu u kanadskom Vankuveru, potom na kanarskom ostrvu Gran Kanarija i, na kraju, u Španiji, a sve ove lokacije bile su njen privremeni dom dok je snimala novi Netfliksov akcioni tiler "Majka" u režiji Niki Karo. Posle samo nekoliko dana u Evropi, snimanje je prekinuto zbog pojave virusa korona na setu, pa je Dženifer dobila priliku da se konačno vrati u zagrljaj svog starog-novog dečka Bena Afleka (49).


Par je nerazdvojan otkad su se pomirili u aprilu, pa im teško pada što nisu zajedno zbog poslovnihi obaveza, a paparaci su ih uhvatili zagrljene čim je slavna lepotica doputovala u Los Anđeles.


Kao i obično, Dženifer je je bila besprekorno odevena, a ovog puta ponela je odevni komad koji je možda pomalo zaboravljen, a modni znalci (i njegovi najveći ljubitelji) ne dozvoljavaju da ga se tek tako odreknemo. U pitanju je — pončo!

 

Džej Lo je, naime, uslikana u vunenom ponču koji ima vrlo visok i nešto deblji rolka-okovratnik, a opredelila se za model bele boje. On je ulepšan upečatljivim vezom s etno motivima crne boje, a crni je porub ovog trendi komada, s kog vise bele i crne kićanke.

 

1 / 6 Foto: Backgrid USA/Profimedia

 

Iako u Los Anđelesu, gde Dženifer i Ben uživaju u svojoj ljubavi, temperature nisu tako niske kao kod nas i ovih dana ima oko 12 stepeni, pevačica se opredelila za vrlo topao odevni predmet, koji je i više nego prikladan za sve zimogrožljive modne sladokusce, a naše zaljubljenice u modu mogle bi da ga nose ispod komotnijeg crnog kaputa.

 

Dženifer je ponela ovaj pončo uz tamnoplave farmerke s trapez-nogavicama i čizmicama s tankim štiklama, a u truci je nosila crnu manju torbu modne kuće Valentino čija cena izunosi 3.500 evra. Ona je, kao i obično kada se nađe u zatvorenom prostoru otkad je počela pandemija virusa korona, nosila zaštitnu masku, a svoj svedeni izgled odlučila je da upotpuni maskom bele boje i s detaljima u različitim nijansama ružičaste. Kosa visoko podignuta u rep, minimum šminke, odlično raspoloženje i spremni ste za prijatan zimski dan!

 

 

makonda-tracker