jedan aksesoar menja sve

Kako biti ŠIK bez trunke glamura? Izdanje Dženifer Lopez u kome i većina nas može da se pronađe ove zime

0

Možda je ne biste prepoznali iz prve, ali Dženifer Lopez i u najležernijim izdanjima ima detalj po kome se izdvaja iz mase — u ovom slučaju, birkinku

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Slavna glumačka i pevačka diva Dženifer Lopez uvek privlači pažnju na crvenim tepisima Amerike svojim glamuroznim odevnim kombinacijama i stilom. Ipak, ona se ne libi da nam otkrije i kako izgleda u kežual izdanjima,  kada šeta s momkom Benom Aflekom, ide u teretanu ili šoping.

 

 

U poslednje vreme često je viđamo u oversized trenerkama i patikama, a kako Džej Lo najviše voli šarene kombinacije, uglavnom bira sportske autfite u duginim bojama i, najčešće, bele patike!

 

Jedan takav autfit birala je za božićni šoping u jednom tržnom centru u Kaliforniji, gde su je paparaci uslikali u najopuštenijem mogućem izdanju. Džej Lo nosila je trenerku predimenzioniranih nogavica, koju potpisuje dizajnerka Olivia von Halle, kao i chunky bele patike brenda Kooples.

 

Dženifer Lopez
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Tu je i zimska jakna koja je must have ove zime — perjana bela jakna, koju mnoge žene izbegavaju zbog boje, koja može biti pomalo problematična u zimskim danima, ali je veoma trendi. 

 

Dženifer Lopez
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Naravno, iako je Džej Lo izgledala kao i većina nas kada žuri u kupovinu, njen ležeran stajling nije mogao da prođe bez omiljene birkinke. Njen omiljeni model je kolekcionarski komad, izrađen od kože krokodila iz reke Nil, a Dženifer ovu tašnicu, uprkos basnoslovnoj ceni, nosi i u prodavnicu, u teretanu...

 

Dženifer Lopez
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

makonda-tracker