NJEN STIL

Vrtoglave potpetice — UVEK I SVUDA! Dženifer Lopez obožava čizmice kakve ne bi svaka žena nosila u decembarskom šopingu

1

Ako ste Dženifer Lopez, jedno je sigurno – nećete moći da odete u praznični šoping bez prisustva paparaca!

foto: Profimedia/Mega/The Mega Agency
foto: Profimedia/Mega/The Mega Agency

Ne postoji period kada Džej Lo nije u centru pažnje medija, bilo zbog poslovnih uspeha, bilo zbog veze sa glumcem Benom Aflekom, bilo zbog svojih interesantnih odevnih odabira.

 

Ovog puta je megapopularna Džej Lo "uhvaćena" na Beverli Hilsu u kupovini, a nosila je jednostavnu kombinaciju, koja, ipak, privlači pažnju efektnim spojevima.

 

Dženifer Lopez uslikana je u poznatoj robnoj kući Saks fifth avenue u nadasve udobnom autfitu – ali bez štikli nije moglo da prođe! Lopezova je ponela crne pantalone sa širokim nogavicama, koje pomalo podsećaju i na trenerku, a ukombinovala ih je sa krop-topom. Kako joj ne bi bilo hladno, obukla je dugačak crni kaput iz Max Mare, a sve je zaokružila Hermes tašnicom, a krila se i iza maske za lice i naočara sa predimenzioniranim okvirima.

 

Dženifer Lopez
foto: Profimedia/Mega/The Mega Agency

 

Kako ovo ne bi bila "obična" kombinacija za šoping pobrinule su se čizmice s vrtoglavom potpeticom od 12.5 centimetara. U pitanju su Jahliah čizme, koje je Džej Lo dizajnirala u saradnji sa DSW.

 

Njoj visoke štikle nikada i nisu bile problem, pa ni u najležernijim izdanjima, a ovaj atraktivni model na pertlanje može se naći u prodaji po (sniženoj) ceni od 120 američkih dolara.

 


 

 

makonda-tracker