povoljno & prelepo

MOŽETE LI DA ZAMISLITE KEJT I MEGAN U OVOME? Kraljica Ranija od Jordana ponovo u povoljnoj kombinaciji koja baca u senku i najskuplje haljine (FOTO)

4

Nije tajna da lepa jordanska kraljica često bira komade koje bi mogla da priušti i srednja klasa.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kraljica Ranija od Jordana redovno je na listama najbolje odevenih žena na svetu, a njen stil se prilično razlikuje od svega što smo videli na plemkinjama poput Kejt Midlton, kraljice Leticije od Španije i drugih.

 

Iako, naime, i ona bira mahom poslovne kombinacije, ali je daleko smelija kada je reč o eksperimentisanju s bojom i dezenima, a nije iznenađenje ni da sepojavi u komadima koji su dostupni i “običnim smrtnicama”.

 

 

Tako je pre nekoliko dana šarmantna kraljica prisustvovala u Amanu dodeli nagrada za izvrsnost u obrazovanju odevena u nesvakidašnji spoj bluze I suknje midi dužine. Njen gornji deo autfita ima podignut okovratnik s trakama za vezivanje u mašnu i puf-rukave, a bluzu krasi i interesantan print kojim dominiraju romboidi u plavoj boji. Kombinovala ju je sa suknjom s kvadratićima, takođe u najvećoj meri plave boje, a ova komada su prošarana belim I braon detaljima.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Kako pišu svetski mediji, ovu bluzu je moguće pronaći po ceni koja bi kod nas iznosila oko tri hiljade dinara!

 

Ovaj look Ranija od Jordana upotpunila je zanimljivom torbicom s potpisom Gabrijele Harts svetlobraon boje, salonkama i visećim minđušama u sličnoj nijansi

 

 

makonda-tracker