njen stil

Ni nežnosti sa Željkom nisu pale u drugi plan: Jovana Joksimović elegantno izdanje za proslavu začinila — ŠANELOM

4

Jedna od najpopularnijih domaćih voditeljki stigla je u društvu svog jednako poznatog supruga na prestoničku proslavu povodom filma "Toma"

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka Jovana Joksimović stigla je u društvu supruga Željka Joksimovića na proslavu povodom filma "Toma", održanu u Jugoslovenskoj kinoteci. Podsetimo, za dva i po meseca prikazivanja pogledalo ga je više od milion gledalaca, autorima filma dodeljene su nagrade za doprinos kinematografiji, a proslavi je prisustvovao veliki broj poznatih.

 

 

Tu su se našli Dragan Bjelogrlić sa suprugom Majom i ćerkom Miom, ali i Milan Marić, Tamara Dragičević, Petar Benčina, Paulina Manov, Andrija Kuzmanović, Sanja Marković, Milena Radulović, kao i brojni drugi poznati!

 

Kako bez Željka nije mogla da prođe ova proslava, ne čudi što je došao u pratnji svoje lepše polovine, sa kojom je razmenjivao nežne zagrlje, što nije promaklo budnom oku paparaca.

 

Jovana se potrudila kad je u pitanju stil za ovo važno veče, a birala je udobno i elegantno izdanje. Voditeljka se pojavila u haljini sa orijentalnim motivima, dužine ispod kolena, sa efektnom rolka-kragnom. Uz nju je ukombinovala kožne crne čizme s visokom potpeticom, ali i Šanel tašnu — model koji je uvek ultrapopularan!

 

Ovako su izgledali Željko i Jovana na proslavi:

 

1 / 8 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

makonda-tracker