U TRENDU

Ona je prava ŠIK NJUJORČANKA — kažu dame od stila: Tamara Dragičević zasenila moćnim stajlingom (FOTO)

0

Glumica proteklih meseci svakodnevno pokazuje istančani modni ukus koji publika do sada u ovom ruhu nije imala prilike da doživi.

foto: Instagram
foto: Instagram

Talentovana glumica Tamara Dragičević trenutno uživa na američkom tlu sa  ekipom koja je doprinela da biografsko-dramski film "Toma" bude spoj pomešanih emocija, sete, ljubavnih iskri, suza, smeha koja ne poznaje vreme i geografske granice.

 

Sedmog novembra dogodila se velika premijera ovog ostvarenja u srcu Čikaga, za koji je Toma Zdravković bio veoma vezan s obzirom na to da je sedamdesetih godina u tom gradu doživeo momente od značaja, oženio se suprugom Gordanom, napisao vanvremenske numere, ali i saznao da boluje od karcinoma.

 

Tamaru i izvanrednu glumačku ekipu publika je nagradila gromoglasnim aplauzom, a oni su potom krupnim koracima nastavili svoju Američku turneju.

 

Dragičevićava je ovo nesvakidašnje putovanje iskoristila i kako bi napravila nezaboravne uspomene i fotografije, a njeni sofisticirani stajlinzi oduševili su kako dame širom regiona, tako i modne kritičare.

 

Za jedno veče u čarobnom Njujorku dramska umetnica odlučila je da pokaže kako izgleda urbana žena 21. veka koja svojim samopouzdanjem, osvešćenošću i istančanim ukusom ostavlja utisak.

 

— Ovo je grad u kome nema razloga da noćas budeš sam u njemu. Ovo je grad u kome nema razloga da noćas  budeš sam u svemu. Ovo je strašno velik grad i zato nema razloga da budeš sam u njemu. Ovo je strašno velik grad i zato nema razloga da budeš sam u svemu — napisala je glumica čuvene Bajagine stihove u opisu fotografije.

 

Interesantnu belu košulju protkanu karnerima i efektnom mašnom upotpunila je modernim, crnim sakoom, kratkom suknjom i kaišem sa zlatnim detaljima koji je dočaravao sjaj sedamsedetih godina.

 

Lakovane salonke, minijaturna kožna tašnica i upadljive minđuše dale su na šik utisku koji Tamari u svakoj prilici pristaje.

 

Na poslednjoj fotografiji pridružio se i suprug Petar Benčina, koji je zahvaljujući teget odelu i martinkama primer upečatljivog modnog izraza dostojnog ulica svetske metropole.

 

 

makonda-tracker