dogovorili se?

Ona u crno-plavoj kombinaciji — on obukao iste nijanse: Tamara Dragičević i Petar Benčina uklopili autfite

0

Glumački par je odlučio da za jedan večernji događaj odabere kombinacije koje su veoma slične i tako zajedno zablistaja na ovom javnom pojavljivanju u Beogradu. 

foto:  Amir Hamzagic/ATAImages
foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Glumica Tamara Dragičević i glumac Petar Benčina pojavili su se na premijeri predstave "Zagreb-Beograd via Sarajevo" Jelice Zupanc u reziji Gorčina Stojanovica odrzanoj je na sceni "Ljuba Tadić", Jugoslovenskog dramskog pozorišta. Jednu od uloga imao je i glumičin brat Miodrag Dragičević, te je tako Tamara došla da ga podrži iz publike.

 

 

Glumački par je odlučio da se za ovu priliku veoma slično obuče, odnosno u komade garderobe sa sličnim tonovima, i tako zajedno zablistaju u crno-plavim kombinacijama. 

 

Tamara je za ovu priliku odabrala da obuče midi kraljevsko plavu haljinu koja se kopča na sredini i ima manji šlic koji ističe vašu obuču i noge. Pošto je zimski period, kada izaberete da obučete ovakvu haljinu, odličan izbor su duboke čizme, koje će doći do izražaja, što je glumica i učinila.

 

Ona je obula duboke čizme na spic, koje su sa zmijskim printom i tako su bile dominantan komad na ovoj kombinaciji. Ona uz sve ovo obukla je crni monton, koji joj se odlično ukombinovao uz sve. 

 

Petar je nosio komade u vrlo sličnim nijansama, tako da su boji Tamarine haljine pandan njegove pantalone, dok su njenom omntonu i jednoj od boja na cipelama pandan njegova crna košulja, jakna i cipele. Njegova kombinacija odličan je izbor za svakog muškarca koji želi da istakne svoj izgled, a izgred da ne izgleda previše svečano.

 

Da li vam se dopadaju njihove kombinacije?

 

1 / 4 Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

 

 

makonda-tracker