garantuju šik izgled

Svi pogledi biće uprti u vas! 3 trendi načina da kombinujete CRVENI KAPUT

0

Era crnih kaputa nikada neće proći, ali daleko od toga da je ova boja ostala rezervisana za svačiji omiljeni jesenji komad — kaputi efektnih i jarkih boja već godinama su nezaobilazan trend, ali je veoma važno pažljivo ih kombinovati sa ostatkom odeće

foto: Paul Grover-Telegraph/Rota supplied by Splash News
foto: Paul Grover-Telegraph/Rota supplied by Splash News


Crveni kaputi jedan su od omiljenih jesenjih trendova proteklih sezona, a na njegovu čar nisu imune ni plemkinje, pa su tako vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton, kraljica Maksima od Holandije i kraljica Leticija od Španije među najvatrenijim obožavateljkama ovog komada.


Ni najpoznatije svetske influenserke kada je moda u pitanju jednostavno ne mogu da odole kvalitetnom crvenom kaputu, a on spada u odevne predmete koji mogu biti mač s dve oštrice jer ako ga ne kombinujete mudro sa ostatkom autfita nećete ostaviti najbolji utisak.


Kako nositi crveni kaput na najbolji mogući način?

 

  • S farmerkama

 


Nema trendi jeseni bez tamnog džinsa, pa je tako on vrlo praktičan i proveren komad kojim se može postići upečatljiv casual stil u spoju sa crvenim kaputom. Ukoliko temperature dozvoljavaju, slobodno podvrnite nogavice i obujte bele patike.


Ako je pak prohladan dan, bolje je odabrati kratke čizme do članaka, a gotovo je nemoguće pogrešiti: jednako ćete dobro izgledati ako se odlučite za crne, sive ili braon čizmice jer će sve ove boje izgledati izvanredno uz crveno!

 

 

Međutim, ako vam je do elegancije sa džinsom, ponesite crvene salonke ili gležnjače i postići ćete magiju.

 

 

  • Sa crvenom suknjom

 

Mini ili maksi — crvena suknja u spoju sa crvenim kaputom je odličan način da uklopite zavodljivo izdanje tokom jeseni i privučete sve poglede. Ukoliko je vaš kaput monohromatski, slobodno se, kao Kejt Midlton, opredelite za dezeniranu suknju, poput karirane ili floralne, a ako imate kaput za šarom, jednobojna suknja je pun pogodak.

 

 

U svakom slučaju, potrudite se gornji deo odeće bude u nekom neutralnom tonu, poput crne ili bež boje.

 

  • Uz sasvim crno ili belo

 

 

Da bi vaša prelepa crvena boja kaputa još više došla do izražaja, neka ostatak odevne varijante bude u potpunosti jednobojan, a pouzdan način da vam to pođe za rukom jeste all black ili all white kombinacija! Bez obzira na to birate li crne pantalone i rolku ili haljinu, dodajte joj crnu obuću, torbu i naočare za sunce i izgledaćete svedeno i vrlo elegantno uz dodatak crvenog kaputa. Isto važi i za potpuno beli autfit, kakav se, doduše, ređe viđa nakon leta.

 

 

makonda-tracker