dobar izbor

Duga crna haljina otvorenih ramena — odličan izbor za trudnice: Sofija Milošević pokazala stomačić u glamuroznom izdanju

0

Manekenka je na fotografijama koje je podelila na društvenim mrežama pozirala u svedenoj, a efektnoj haljini, pri čemu je svoj trudnički stomak nežno pridržavala rukama. 

foto: G.G./ATAImages
foto: G.G./ATAImages

Manekenka, dizajnerka i žena fudbalera Luke Jovića, Sofija Milošević je na svom Instagram profilu podelila fotografije u crnoj haljini gde se nažire trudnički stomačić. 

 

 

Ona je pozirala u dugoj haljini crne boje koja je otkrivala njena ramena. Zbog dizajna, bretele haljine su se spuštale na njene nadlaktice i tako isticale ključne kosti i dekolte, što ju obično jedan od najprivlačnijih predela tela kod žene. 

 

Uz sve ovo ona je odlučila da ukombinuje roze sandale koje su imale tanke kaišiće i uz ovakav model obuće, ona je dočarala svečani stil koji odlično pristaje trudnici u drugom trimestru trudnoće. 

 

Za svoj izgled Sofija se zahvalila modnom brendu "Club L London". 

 

Inače, manekenka je na jedan veoma interesantan način objavila da je trudna po drugi put. Naime, ona je podelila fotografiju sa jednog editorijala za modni magazin:

 

Nisam mogla da dočekam da podelim ove lepe vesti sa vama! Jako sam ponosna što sam sada prva trudnica na naslovnici magazina Elle -napisala je Sofija Milošević i tada stavila do znanja da je po drugi put trudna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

Podsetimo, Sofija i Luka su nedavno proslavili prvi rođendan mezimcu Alekseju, a kada je reč o javnom eksponiranju dece, manekeneka ima jasan stav.

 

Smatrala sam da neću svoje dete da pokazujem jer znam kako je biti izložen u javnosti i mislim da sin ima pravo sutra da sam odluči da li će biti deo tog sveta ili ne. Ali, Luka je neko ko je jako ponosan na svoje sinove i nije mogao da izdrži i onda sam i ja jednosatvno odustala. Svi su me prozivali kao što ti kriješ lice sina, a Luka ga kači, i ne vredi, digla sam ruke - istakla je nedavno za medije.

 

 

 

 

 

makonda-tracker