NIKAD SREĆNIJA

Dom pun raskošnog CVEĆA, široki osmeh i zavodljivi STAJLING: Sofija Milošević blista u blagoslovenom stanju (FOTO)

2

Iako je u drugom trimestru trudnoće nema nameru da se povuče sa društvenih mreža, već inspiriše svojim modnim ukusom.

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Harizmatična manekenka i uspešna modna dizajnerka Sofija Milošević svakim danom oduševljava publiku svojim trendi stajlinzima koji su posebno došli do izražaja otkako je po drugi put u blagoslovenom stanju.

 

Sofija u drugom trimestru trudnoće za profesionalna fotografisanja, editorijale i izlaske bira veoma zavodljive stajlinge koje mogu izneti mame pune samopouzdanja.

 

Ovog puta platinasta plavuša pozirala je okružena cvetnim aranžmanima, a na sebi je imala pamučni top dugih rukava, suknju istog materijala sa šlicem koji je otkrivao vitke noge, i sandale na šniranje moderne kajsijaste nijanse.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

 

Sofisticiranu modnu kombinaciju potpisuje američki brend "FashionNova" koji postaje sve popularniji među devojkama širom sveta.

 

Miloševićeva planira da bude aktivna na društevnim mrežama sve do porođaja s obzirom na to da sve protiče po planu, a uskoro će uživati sa izabranikom Lukom Jovićem, naslednikom Aleksejem i bebicom kao četvoročlana porodica.

 

Manekenka je ove jesenje sezone ljubiteljka pastelnih nijansi i udobnih materijala, te imamo prilike da je vidimo i u rolka - haljinama i kožnim čizmama sa potpeticom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

 

 

 

makonda-tracker