NIJE MOGLA DA IZDRŽI

KAD KEJT MIDLTON POBESNI! Evo kako je supruga princa Vilijama PRVI I JEDINI PUT otkad je slavna potpuno izgubila živce!

0

Vojvotkinja od Kembridža poznata je po tome što je u svakoj situaciji u javnosti potpuno smirena i nasmejana.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kejt Midlton proslavila je pre nekoliko dana 39. rođendan, a ove godine je proslava protekla bez prevelike pompe. Otkako je vojvotkinja, retke su prilike u kojima je rođendan proslavila daleko od javnosti, odnosno bez pojavljivanja pred kamerama.

 

 

Otkako je počela da se zabavlja s Vilijamom, a naročito otkad su njih dvoje u braku, mediji prate lepu Kejt na svakom koraku. Ona to obično odlično podnosi, ali jedne godine je reagovala na način koji ranije nije viđen u njenom slučaju.

 

foto: Profimedia

Kako piše portal New Idea, jedne godine su joj i te kako smetali dodatna pažnja i slava na njen rođendan. Bilo je to u januaru 2007. godine, kada je Midltonova punila 25 godina, a u Britaniji se šuškalo da će princ Vilijam zaprositi svoju dragu baš tog dana. Zato je ispred njenog doma u Čelsiju kampovalo više novinara i paparaca nego inače — svi su čekali da uslikaju buduću vojvotkinju u trenucima pre prosidbe.

 

 

Kako je u svojoj knjizi Kejt Midlton: Od obične devojke do vojvotkinje od Kembridža napisala autorka Kejt Šaup, ispred Kejtine kuće nalazile su se stotine fotografa.

 

Na putu ka poslu, Kejt je izašla iz stana i krenula prema automobilu, gde su je predstavnici medija opkolili. Kako je napisala novinarka Viki Vord, to je bio prvi i jedini put tokom njene veze s princem Vilijamom da je ova mlada žena izgledala kao da će izgubiti živce. Njen uobičajeni osmeh zamenile su čvrsto stegnute usne, njene oči su bile besne — objašnjava ona.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Kako je Šaupova dodala, kamere su danonoćno pratle Midltonovu otkako se doselila u London, ali nikad nije delovalo kao da joj smetaju.

 

Uvek se smeška i nikad neće reći ni reč — rekao je bivši službenik kraljevske porodice Diki Arbajter.

 

Veridba je, ipak, usledila tri godine kasnije, a par se venčao u aprilu 2011. Od tada do danas, mediji nisu uspeli da uhvate Kejt u lošem raspoloženju niti je na bilo koji način bila neljubazna i pokazivala predstavnicima medija da treba da se pomere od nje.

 

 

makonda-tracker