odmor od štikli

Urbano, trendi, a najudobnije moguće: Džej Lo je pronašla IDEALAN autfit za romantičnu šetnju udvoje ― i nije štedela

0

Pevačica i glumica Dženifer Lopez često i rado bira vro ležerne odevne kombinacije, a u njenom slučaju to ipak podrazumeva i luksuz

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Latino diva Džej Lo i glumac Ben Aflek potpuno su opijeni jedno drugim i, otkako se Dženifer zbog njega preselila u Los Anđeles, par se ne razdvaja.

 

Tzv. Benifer često viđamo na romantičnim ručkovima i večerama, nedavno su se zajedno vratili na crveni tepih posle 17 godina od raskida, a sada su ih paparaci uhvatili dok su šetali i ćaskali.

 

Lopezova se odlučila za komociju i opuštenije izdanje, pa je ponela svoj omiljeni komad: vrećaste pantalone od džinsa, koje ima u svim bojama i krojevima koje možete da zamislite. Ovog puta izbor je pao na tamni teksas, a kombinovala ga je s najobičnijom belom majicom, raskopčanim svetlim kardiganom i patikama.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Iako obično nosi najpoznatije brendove kada je reč o sportskoj opremi, Dže Lo je za ovu priliku spremila bele patike kuće ZCD Montreal, koja možda nije svetski poznata kao njeni konkurenti na tržištu, ali je bez sumnje luksuzna ― ove Dženiferine patike inače koštaju 425 dolara, a ovih dana se mogu kupilti na velikom sniženju po cenio od 150 dolara. Premda je čitav autfit krajnje ležeran i deluje kao da je nemarno sastavljen, latino zvezda je u ruci koja nije bila zauzeta maženjem Bena Afleka nosila vezenu torbicu modne kuće Valentino čija cena iznosi 2.340 dolara!

 

 

makonda-tracker