izgleda izvanredno

TUĐE MIŠLJENJE JE NE DOTIČE: Brižit Makron se ne odriče komada za koji kažu da ne ide uz njene godine

0

Prva dama Francuske neguje prepoznatljiv stil, koji joj omogućava da izgleda izvanredno i istovremeno se oseća vrlo prijatno

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ako su temperature visoke, suprugu francuskog predsednika Emanuela Makrona videćemo u mini-suknji, a ukoliko je vreme promenljivo ili hladnije, ona će nositi farmerke ― i to su njena pravila koja retko krši.


Prva dama Francuske Brižit Makron proslavila je u aprilu 68. rođendan, a neguje stil kakav se obično vezuje za decenijama mlađe devojke, zbog čega se više puta našla na meti kritika i zluradih komentara. Sve što misli o tome Brižit nam pokaže uz širok osmeh i tako što nastavlja da se oblači onako kako ona želi: jednostavno se ne obazire ne negativne reakcij!


Dokaz za to je njena najnovija odevna kombinacija, koju je Makronova supruga ponela prilikom posete Šato Tjeriju, rodnom mestu francuskog književnika Žana de Lafontena. Par je posetio lokalnu školu kako bi sa učenicima porazgovarali o delima čuvenog basnopisca i pesnika, kao i o tome koliko je pisana reč važna u životu pojedinca, a potom su obišli obližnji dvorac iz 10. veka Villers-Cotterêts, koji se trenutno renovira.


S obzirom na to da su imali ispunjen i dugačak dan, prva dama Francuske odabrala je za ovu priliku vrlo udobnu kombinaciju: jednostavnu belu majicu, efektan beli sako i tamne farmerke skinny kroja. Sve je upotpunila udobnim kratkim čizmicama od prevrnute kože.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Upravo su ove pantalone često u prošlosti privlačile pažnju kada je stil Brižit Makron u pitanju ― pored toga što modni znalci tvrde da je skinny modelima odavno odzvonilo i da je nastupila era ravnog kroja farmerki, mnogi tvrde da ovakav način odevanja ne priliči ni prvoj dami ni ženi u sedmoj deceniji života. Brižit, međutim, ne obraća pažnju na komentare i nastavlja da nosi sve što poželi i, dodali bismo, izgleda očaravajuće!

 

 

makonda-tracker