nije mogla bolje

I NEŽNO, I ROMANTIČNO, I TAKO, TAKO UDOBNO! Ovako izgleda moćan i ženstven stil za svaki dan po ukusu Kejt Midlon

0

Vojvotkinja od Kembridža retko se pojavljuje u pantalonama, ali svaki put inspiriše devojke širom sveta da je brže-bolje kopiraju

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Za ovu prilkiu da nije mogla bolje da izabere!


Nakon niza zanimljivih poslovnih haljina, vojvotkinja od Kembridža podsetila nas je da ona možda i najbolje izgleda kada se obuče nešto ležernije i kad prošeta u udobnim pantalonama.


Supruga princa Vilijama sastala se u londonskom parku Batersi s roditeljima s kojima je razgovarala o važnosti programa za podršku koje vode — upravo roditelji. Ovakve inicijative pokazale su se kao vrlo efikasne i korisne od početka pandemije virusa korona, pa je Kejt Midlton istakla njihovu važnost i provela uzbudljiv i zabavan dan s porodicama koje su uključene u neke od takvih programa. Neki od članova organizacija i inicijativa poveli su sa sobom i mališane, pa je vojvotkinja uživala u igri i smehu s najmlađima i čini se da je odabrala najbolju moguću odevnu kombinaciju za ovako ležernu priliku.

 

Britanska "kraljica reciklaže" ponela je, naime, šik pantalone koje smo ranije videli kao deo ženskog odela kuće Marks&Spencer, a kombinovala ih je s običnom belom majicom Ralfa Lorena koju krase kratki rukavi i pristupačnim patikama — u pitanju je model brenda Superga u beloj boji za koji je potrebno izdvojiti 60 dolara.

 

1 / 6 Foto: Profimedia


Tome je dodala donekle suptilan nakit: tanku zlatnu ogrlicu i sitne minđuše, ali se na tome nije zaustavila, pa smo ponovo videli njen legendarni verenički prsten.

 

 

makonda-tracker