inspirišite se

Čini farmerke još elegantnijima: Viktorija Bekam je otkrila novi način za nošenje omiljene jesenje kombinacije

3


Kad se sledeći put ovako obučete, pre nego što se uhvatite patike, setite se Poš Spajs!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nekada muzička zvezda, danas jedno od najvećih imena u svetu mode, dizajnerka Viktorija Bekam poznata je po lepršavim pantalonama s trapez-nogavicama, koje pretvara u modnu magiju i često ih i sama nosi.


Međutim, za svakodnevicu Viktorija uglavom bira klasične farmerke ravnog kroja, a sada nam je pokazala još jedan zanimljiv način da u njima izgledamo kao milion dolara.

 


Bekamova je, naime, na Instagramu podelila fotografiju na kojoj je vidimo u farmerkama iz sopstvene kolekcije ― i to u ispranom modelu čija cena iznosi nešto više od 500 evra i nosi ime (pazite sad!) "Viktorija". U pitanju su pantalone od džinsa s vrlo visokim strukom, kojima je Poš Spajs podvrnula nogavice i koje je ponela s upasanim komotnim duksom sive boje. Sve je zaokruženo crni kaišem koji ističe struk.


Ipak, svesna čarobne moći aksesoara, poznata kreatorka nije s ovom udobnom kombinacijom ponela patike, pa čak ni mokasine ili ravne gležnjače već ― štikle!

 

1 / 3 Foto: Instagram


Viktorija je odlučila da uz ovaj ležerni jesenji look ponese zatvorene sandale crvene boje s visokim potpeticama i veliku crnu torbicu modne kuće Chanel! Tako je vrlo svakidašnju odevnu varijantu pretvorila u autfit za posao, budući da smo je potom videli kako razgleda fotografije svojih novih modela. Ipak je to žena koja stoji iza rečenice:


Ne mogu da se koncentrišem kad nosim ravno.

 

 

makonda-tracker