stajliš na brzinu

NOSE GA MRŠAVICE, ALI I PUNIJE DEVOJKE: Kombinezon može da stoji lepo SVAKOJ ŽENI, a evo kako odabrati SAVRŠEN

0

U ovom interesantnom komadu izgledamo ili kao holivudske dive ili kao da smo uskočile u džak, zar ne? Ukoliko pratite ove savete uvek ćete izabrati model kombinezona savršen baš za vašu figuru

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kao i haljine, kombinezoni se proizvode u različitim stilovima — tu su uski, lagani, široki, s bretelama, rukavima, zvoncarama, ravnim nogavicama, vrećastim donjim delom itd.


Proteklih godina, oni su hit komad ukoliko želite da svom izgledu date dašak holivudskog glamura ili njujorškog uličnog stila, ali lako je, s druge strane, postići sasvim suprotno, odnosno nezadovoljavajući izgled. Kako biste odabrali idealan, važno je da imate u vidu svoj tip građe.

 


Građa jabuke


Izbegavajte komade koji imaju nogavice pripijene uz nogu, ali i zvonaste, već pre odaberite kombinezon čije se nogavice ravne. Odlično je ako pronađete model čiji je gornji deo nešto komotniji, kao i ako na neki način ističe dekolte ili ključne kosti.


Džepna Venera


Iako na prvi pogled ne deluje tako, vama je možda i najteže da pronađete savršen model kombinezona! Preširok komad s previše materijala bi vas "progutao", pa se držite onih koji imaju jednostavne linije, naglašavaju struk i u gornjem delu imaju upečatljive detalje. Sjajan izbor su kombinezoni s bretelama ili oni čiji je gornji deo zapravo korset u kombinaciji s ne preterano uskim donjim delom. Tako ćete istaći obline i dobiti ono zbog čega ste uopšte želeli kombinezon!


Kruška


Građeni ste kao Bijonse i želite to da iskorisite? Odlično — kombinezoni će vam pomoći u tome!


Idealan izbor su komadi čiji su gornji i donji deo različitih boja, naročito ako je gore svetla boja, koja tako privlači pažnju, a dole tamna boja koja će ublažiti efekat raskošnih oblina.

 

 

Obline, obline, obline


Kad smo već kod njih, sestre Kardašijan pomogle su ženama da prestanu da skrivaju i smatraju viškom kilograma njihovu prirodnu građu i hvala im na tome, ali kako pronaći kombinezon koji paše takvom tipu tela?


Ključ je, kažu modni stručnjaci, u modelima s detaljem koji naglašava struk. Bez obzira na to je li u pitanju kaiš, pojas, sam kroj kombinezona ili neki ukras u tom predelu, on će učiniti da vaša figura peščanog sata dođe do izažaja. Ako imate bujnije poprsje, odgovaraće vam i kombinezoni čiji se gornji deo sastoji od korseta ili imaju V izrez.

 

U našoj galeriji pogledajte kako ih nose poznate dame i potražite modnu inspiraciju.

 

1 / 32 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker