modna inspiracija

Ljubiteljke zelene boje, spremite se za UZDAH: Street style izdanje Điđi Hadid za koje se nadamo da osvaja Evropu

0

Sav modni svet sjatio se u Pariz, gde se održava Nedelja mode, a gde je moda tu je i supermodel Điđi Hadid ― i njen inspirišući stil!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Manekenka Điđi Hadid vratila se na pistu vrlo brzo nakon rođenja ćerkice Kai, koju je dobila muzičkom zvezdom Zejnom Malikom, i od tada ne propušta velike modne događaje. Zato ni ne čudi što je među prvima stigla u Pariz, gde će na Nedelji mode šetati na revijama više brendova, a daleko od toga će Điđi bili savršeno stilizovana samo na pisti!


Devojka čiji se street style redovno prati i koju fotografišu čim napusti svoj dom u Njujorku, doputovala je u Francusku spremna za paparace!

 

Tako je lepa Điđi već uslikana u izdanju koje se smatra najavom novog trenda, koji će se poebno dopasti zaljubljenicama u zelenu boju i sve njene nijanse.


Điđi je, naime, viđena u autfitu koji nosi potpis Viktorije Bekam, a koji čine sako oštrih linija i pomalo dramatičnih revera u retro stilu i jednostavne elegantne pantalone širih nogavica.

 

 

Međutim, nije to bilo kakva kombinacija: Hadidova je odabrala gornji deo smaragdnozelene nijanse, dok je donji maslinast! Obično se nijanse zelene boje koje su ovako udaljene u spektru ne nose zajedno već s nekim neutralnijim tonovima, a ako Điđi ovim najavljuje novi trend, mi kažemo ― može!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by gigi fan page (@gigihadlik)

 

Tu je i zatvorena bluza koja je nešto tamnija od pantalona, a uz podignutu kosu Điđi je morala pažljivo da bira nakit i to je i učinila: zlatne minđuše u obliku izuvijane zmije napravljene u kolaboraciji brendova Harris Reed i Missoma odličan su način da izgledate nenapadno elegantno. Poznato je da su sestre Hadid lude za retro naočarima za sunce, pa su one deo i ovog izdanja, a Điđi se opredelila za Le Specs model ovalnih stakala.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @myanglegigi

 

makonda-tracker