da li biste ih nosili?

Za njima lude i Kim Kardašijan i Hejli Biber: Party čizme koje nisu za svaki dan ― ali su SUPEREFEKTNE!

0

Ljubiteljke neutralnijih boja i modela možda neće biti oduševljene ovim čizmama, ali su za one koji vole glamur ― idealne!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Dizajnerski brendovi prigrlili su novi trend koji je, definitivno, posvećen onima koji su željni glamura, zabave i ekstravagancije. Ako više volite neutralne boje i modele, onda ovaj trend ipak nije za vas!

 

Ova jesen donosi nam najneobičnija modna pravila, pa, tako, osim retro trendova kao što su platforme, aktuelnost u svetu mode jeste da treba birati upečatljivu i specifičnu obuću.

 

U skladu sa periodom godine i sezonom, birajte neobične čizme!

 

 

 

To dobro zna i Tamara Kalinić, pa je na Nedelji mode u Parizu ponela čupave Miu Miu čizme, ali ne morate zaboraviti na sjaj! Osim aktuelnih party torbica, tu su i party čizme, a glavna boja u kojoj ćete ih naći je srebrna.

 

Od Prade do Isabel Marant, brojni slavni brendovi predstavili su party sjajne srebrne čizme kao jedan od vodećih modnih favorita jesenjih i zimskih meseci pred nama.

 

Na modnoj "tražilici" Lyst sve se više pretražuju modeli čizama koje kao odrednicu imaju sjajno ili šljokičasto (za čak 83%), dok je pretraga srebrnih čizama porasla za 41%!

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Kim Kardašijan obožava mat srebrne čizme, a Hejli Biber voli još glamuroznije: ona bira providne i presvučene cirkonima! Srebrne sjajne čizme imaju visoku potpeticu, njihova dužina varira (ali dopiru minimum do listova), a vrh je ― retro špicast!

 

 

 

makonda-tracker