dopale su se i kendal džener

Uz kratku haljinu NE MOŽE BOLJE: Tamara Kalinić najotkačenijim čizmama koje smo do sad videli ukrala poglede Parižana

5

Najpoznatija srpska influenserka ovih dana je uživala u revijama na Nedelji mode u Parizu, a jednom prilikom je viđena u možda i najefektnijem izdanju ove jeseni

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Trendseterka i jutjuberka Tamara Kalinić nedavno je promenila adresu i London, u kom je živela godinama, zamenila Parizom, pa je na neki način bila na svom terenu tokom održavanja Nedelje mode nakon burnog leta i putovanja širom Evrope.


A kad smo kod kuće ― bira se udobnost!

 

Upravo je takav autfit koji je jedna od najpopularnijih influenserki na planeti odabrala kada je fotografisana na pariskim ulicama pre nekoliko dana. Ona je uhvaćena u nesvakidašnjoj haljini čiji je gonji deo poput džempera, dok donji pada u obliku zvona, ali najupečatljiviji deo Tamarine odevne kombinacije nesumnjivo su: čizme!


Srpska influenserka odabrala je uz haljinu italijanske modne kuće Miu Miu "čupave" čizme iznad kolena istog brenda koje su deo kolekcije za 2021. i 2022. godinu.

 

1 / 3 Foto: Profimedia


Kao i ostatak ready to wear kolekcije ove kuće, u pitanju je ekcentrična obuća koja je ipak veoma topla i udobna, a nedavno smo je videli i na Kendal Džener. Američka manekenka je u svetlijoj veziji ovih čizama pozirala za septembarsko izdanje magazina Elle, a Tamara se odlučila za smeđi model koji je odlično izgledao u spoju s belo-svetlosmeđom haljinom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miu Miu (@miumiu)

 

Interesantno je da je srpska lepotica ponela i minijaturnu torbicu jarke žute boje, ali ona nije uspela da dođe do izražaja pored tako efektnih čizama.

 

 

makonda-tracker