(FOTO)

Ovu haljinu smo već videli na Tamari Dragičević: Dženifer Lopez ponela GLAVNI JESENJI MODNI hit ― i promenila svoj stil

2

Kupite ovu haljinu i imaćete odevni komad koji možete nositi cele jeseni i zime, a obožavaju je i Džej Lo i naša Tamara Dragičević 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Rolka-haljine su ubedljivo najbolji komad u koji možete investirati ovog oktobra! Odišu suptilnom elegancijom, nosive su u bezbroj različitih prilika, od elegantnijih do ležernijih, a kombinuju se lako uz različitu obuću. Čak i kada su maksi, one su tako seksi!

 

 

To odlično zna Dženifer Lopez, koja je odustala od jarkih boja, otvorene garderobe i ultraseksepilnih odevnih komada (bar na jedan dan), pa se pojavila sa svojim momkom Benom Aflekom na jednom događaju u Los Anđelesu. Retko kada Dženifer viđamo u ovako decentnom izdanju, ali činjenica je da joj perfektno stoji!

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Džej Lo je bila zakopčana do grla u suptilnoj crnoj rolka-haljini maksi-dužine sa jednim veoma seksi detaljem: visokim prorezom! Ona je ovu haljinu kombinovala sa Versace crnom torbom i čizmama sa visokom potpeticom.

 

Naša glumica Tamara Dragičević nedavno je ponela gotovo identičnu haljinu, i to na jednoj svadbi, a upravo ovo je znak da je crna rolka-haljina fenomenalan odabir i za svečanije, i za opuštenije prilike.

 

 

Kombinujte je sa različitim nakitom, različitom obućom, tašnicama... I uvek ćete imati vanvremenski jesenji modni komad!

 

 

 

makonda-tracker