retro

S KRATKIM ČIZMAMA će izgledati jednako dobro: Farmerke Anastasije Ražnatović koje će vam se danima vrzmati po mislima

3

Pevačica i ćerka Svetlane Ražnatović Cece neretko privlači pažnju svojim modnim izborima, a ovaj hit komad definitivno će inspirisati devojke koje prate njen stil

foto: Instagram
foto: Instagram

Anastasija Ražnatović, s više od milion pratilaca na Instagramu, spada u najpraćenije devojke na društvenim mrežama u Srbiji i pored muzičke karijere može da predsavi i kao influenserka: ona je uvek u korak s najnovijim trendovima.


Tako je među prvima ponela i farmerke kakve su stekle ogromnu popularnost tokom sedamdesetih godina prošlog veka. U pitanju su teksas pantalone dubokog i vrlo uskog struka, koje već od sredine butina počinju postepeno i nenapadno da se šire u zvonasti oblik.

 

 

Ovaj retro komad, Anastasija je kombinovala s narandžastim tokom i zlatnim cipelama otvorene pete sredinom septembra, ali mogao bi se prilagoditi i jesenjm stilu! Dodajte mu, na primer, kratke čizme i rolku i postići ćete efektan look za prohladni oktobar, a dobra ideja je čak i da se držite narandžaste boje gornjeg dela odeće i ponesete braon čizmice s braon torbom i kaputom.
 

 

makonda-tracker