modna inspiracija

Stoji od XS do XXL, vredela je oko 2000 DINARA: Karirana haljina Kejt Midlton kakva se nosi i u januaru i u oktobru

0

Midi-haljine odličan su izbor i na jesen, i na leto, i na zimu, a to odlično zna i vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton, kojoj je to, čini se, omiljeni model u kom zablista baš uvek!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kejt Midlton je buduća kraljica, ali i kraljica reciklirane i pristupačne mode!

 

Lepa supruga princa Vilijama gotovo nikad ne greši kada je u pitanju izbor odevne kombinacije, i to u skladu sa svakom prilikom. Pri tome, i kada odabere nešto drugačije i netipično za nju, kao što je ljubičasto žensko odelo, ili kada bira glamurozne haljine u stilu princeza, uvek uspe da pogodi pravo u metu.

 

 

Kejtina skromnost ogleda se i u tome što bez ikakvih problema "reciklira" stare odevne kombinacije. I ne samo to, čak i kad nosi nešto već viđeno, ona se ne libi da to budu pristupačni odevni komadi, koje bilo ko od nas može sebi da priušti.

 

Kejt Midlton posetila je londonski univerzitet, a za svoje poslednje javno pojavljivanje odabrala je suptilnu eleganciju, njoj tako poznatu! Dok je razgovarala o mogućnostima obrazovanja za studente, harizmatična Kejt plenila je u haljini brenda koji je vrlo popularan i kod nas, a koju smo već videli na njoj prošlog januara.

 

U pitanju je model koji je prošle godine na popustu koštao oko 2000 dinara, a mnogi su tad pohvalili i njen osećaj za modu, i skromnost za cenovni rang stajlinga.

 

1 / 10 Foto: Profimedia

 

Haljina vojvotkinje od Kembridža svakako je multipraktična! Prvi put ju je nosila u januaru, a sada u oktobru; u pitanju je karirana midi-haljina u nijansama crne i bele, a krasi je specifičan detalj u vidu kragne na vezivanje. Tu je i dugmad, kao i kaiš od istog materijala, a ovakav model odličan je za svaku žensku figuru: od XS do XXL. 

 

Kada ju je nosila prvi put, Kejt ju je kombinovala sa cipelama sa blok-petom koje potpisuje Đanvito Rosi, dok ih je sada kombinovala sa metalik salonkama.

 

 

makonda-tracker