mi glasamo za!

MODNI KOŠMAR ILI LETNJA OBUĆA IZ SNOVA? Ove sandale su OČARALE poznate trendseterke (ANKETA)

0

Koliko god se trudile da budu originalne, ni najuspešnije žene na svetu ne mogu da odole trendovima

foto: Instagram
foto: Instagram

Tokom čitave 2021. godine primetan je snažan uticaj duha sedamdesetih na svetsku modnu scenu, a upravo to je glavni motiv novih sandala koje su vodeći trend među američkim zvezdama ovih dana.


U pitanju su mrežaste sandale, a najpopularnije lepotice obično biraju isti model italijanske modne kuće Bottega Veneta.

 

Među prvim zvezdama koje su ponele ovu zanimljivu letnju obuću je Rijana, koja se opredelila za beli model i kombinovala ga s heklanom haljinom, još jednim letnjim supertrendom koji će preplaviti ulice.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)


Ubrzo potom videli smo i Niki Minaž, koja je odabrala žute sandale kao dodatak žuto-narandžastoj mini-haljini.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbie (@nickiminaj)


Neobičan model čiji je prednji deo kvadratnog oblika, a štikla tanka, sastoji se od mrežastog dela koji prekriva vrh stopala i jednog manjeg koji se prostire preko pete, dok se oko članka vezuju tanki i ukršteni kaišići. Prodaju se po ceni od 930 dolara, a nesvakidašnji su spoj stila sedamdesetih i devedesetih i nesumnjivo će se vrlo brzo pojaviti jeftinije varijante s potpisom high-street brendova.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HEIR JORDYN (@jordynwoods)


Najbolje izgledaju s mini-haljinama, idealno nekih svetlih ili jarkih boja, ali možemo da ih zamislimo i kao deo autfita čiji su ključni komad kilote.
 

Ipak, zaljubljenice u modu nisu toliko oduševljene kao slavne devojke, pa se mogu pročitati komentari da je ovaj model prenatrpam motivima iz različitih modnih epoha, ali ima i onih koje jedva čekaju da se dočepaju svog para.

 

 

 

makonda-tracker