modna inspiracija

Bez MASLINASTOZELENE u jesenju sezonu? Nema šanse! Džej Lo protresla Los Anđeles stajliš autfitom za svaki dan

2

Pevačica i glumica Dženifer Lopez možda je promenila adresu, ali dobre navike i izuzetan stil ― ne menja

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Gde god da se nalazi, latino diva Džej Lo ne zaboravlja trening, bez obzira na to žuri li u teretanu ili u plesni studio, ona uvek izgleda spremno da krene u akciju! Naravno, kako to obično biva sa Dženifer Lopez, ona ni na vežbanje ne ide nedoterana, a ovog puta smo je umesto u helankama i kratkom topu videli u interesantnoj odevnoj varijanti za svaki dan kojom poručuje da je spremna za sve izazove jesenje sezone, čak i u toplom Los Anđelesu, gde odnedavno uživa s glumcem Benom Aflekom.


Lepotica portorikanskog porekla viđena je u spoju nešto širih masilnastozelenih pantalona s visokim strukom i izvezenog kratkog džempera iste nijanse. Oba komada potpisuje brend ETRO, a cena pantalona iznosi 790 dolara, dok džemperak košta čak skoro 2.200 dolara! Iako biste uz ovako udoban autfit očekivali ravnu obuću, Džej Lo je odlučila da ponese kratke čizme na pertlanje brenda ALAÏA koje koštaju nešto više od 1.200 dolara i imaju vrlo visoke i tanke štikle.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Kao i uvek kada je viđamo danju, Dženifer je nosila zlatne alke srednje veličine i naočare za sunce većih stakala, a sada je izbor pao na njen najdraži Guči, dok je uzdahe prolaznika mamila i Hermès Kelly torbica čija cena iznosi više od 12.380 dolara!

 

 

makonda-tracker