kao na razglednici

Kaput, haljina, ljubav ― SVE JE MAKSI! Džej Lo u ULTRAŠIK kombinaciji za romantičnu jesenju šetnju s Benom Aflekom

0

Pevačica i glumica Dženifer Lopez iz dana u dan nas iznenađuje modnim kombinacijama, a nakon niza ležernijih varijanti pojavila se u vrlo upečatljivom elegantnom izdanju koje potpisuje Dior

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Latino diva Dženifer Lopez (52) i holivudski glumac Ben Aflek (49) zamenili su topli Los Anđeles svežim Njujorkom u poslednjim danima septembra.


Čuveni par, koji ne skida ruke jedno s drugog, ovih dana uživa u čarima Istočne obale, gde su juče viđeni u poznatom Medison skver parku, ali je Džej Lo izgledala tako da je mogla da prošeta i modnom pistom.

 

Latino zvezda odabrala je za ovaj izlazak udvoje maksi kaput širokih revera i plisiranu haljinu na preklop koje krasi sličan dezen, a reč je o komadima iz Diorove jesenje kolekcije za 2021. godinu. Odlučila je da ih kombinuje s braon čizmicama na pertlanje s potpisom brenda Christian Louboutin koje krasi visoka štikla.


Kao i obično kada je reč o street style izdanjima, Dženifer je nosila naočare za sunce i zlatne alke, a ni ovog puta nije izašla bez zlatnog nakita juvelirske kuće Foundrae, kojima je opsednuta u poslednje vreme.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Njen stari-novi dečko Ben Aflek izgledao je vrlo zgodno u tamnom odelu u ležernijem stilu, a ispod sakoa je poneo teget polo majicu, pa su njihove odevne varijante donekle usklađene, što se sve češće dešava.

 

 

makonda-tracker