kao iz spota

URBANO IZDANJE ZA ONE KOJIMA NE FALI SAMOPOUZDANJA: Street style kombinacija Điđi Hadid u duhu otkačenih devedesetih

0

Manekenka je sve iznenadila pojavivši se u udobnom i trendi autfitu ni nalik onima koje bira proteklih meseci

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Supermodel Điđi Hadid se vratila na pistu vrlo brzo nakon rođenja ćerke Kaj, koju je dobila s muzičkom zvezdom Zejnom Malikom. Ona je uspela munjevito da povrati svoju figuru i nastavi da osvaja srca fanova, kako s piste tako i ispred foto-aparata, ali mnogi su komentarisali da joj stil nije sjajan u poslednje vreme. Điđi uglavnom stavlja udobnost na prvo mesto, ali nauštrb stila, pa je sve ređe viđamo na stranama modnih portala.

 


Ipak, sada je odabrala odevnu varijantu koja spaja i komfor i trendi izgled, pa njeno najnovije izdanje definitivno može poslužiti kao modna inspiracija.
Hadidova je, naime, uslikana pred reviju Marka Džejkobsa u Njujorku, kada se pojavila u crnom croo-topšu ukrašenom suptilnom čipkom, vrećastim pantalonama kamel boje kojima je dodala tanak i crni kožni kaiš i krem blejzeru koji je u jednom trenutku skinula zbog visokih temperatura na Menhetnu.

 

 

Điđi je uz to ponela ravne crne vipele i minijaturnu ručnu torbu kamel nijanse, kao i dva efektna zlatna lančića i naočare za sunce s tankim zlatnim ramom.

 


Pažljivo birano i urbano izdanje za svaki dan mnoge će podsetiti na stil devedesetih po kojem je najpoznatija bila Dženifer Lopez, a koji je Hadidova oplemenila sakoom. Eto zbog čega je obožavamo!

 

 

 

makonda-tracker