street style

Dominira i ove sezone: Điđi Hadid demonstrirala kako omiljeni letnji komad učiniti JOŠ VIŠE ŠIK — i u šetnji sa bebom

0

Bele pantalone su must have svake letnje sezone, a Điđi Hadid zna kako da ih učini još interesantnijim i poželjnijim!

foto: Instagram
foto: Instagram

Điđi Hadid modne piste nisu nikakva nepoznanica, ali ona čak i od šetnje ulicama Njujorka napravi pravu mini-reviju. Tu je i sada neizostavan dodatak — kolica s bebom!

 

Otkako je postala mama devojčice Kai, Điđi viđamo gotovo isključivo u ulozi mame, uz bebu, a za te prilike bira kežual aufite u kojima će joj biti sasvim udobno. Poneki su prilično neočekivani i na meti negativnih komentara, doduše!

Ipak, poslednje pojavljivanje s njenom desetomesečnom devojčicom donelo je novu šik notu u stajling novopečene mame.

 

Glavni odevni komad stajlinga Hadidove jesu vanvremenske bele pantalone. Za njih kao da je vreme stalo, tako da su svakog leta, ali i jeseni, omiljeni modni komad. Ni takozvane mom jeans ne moraju da budu dosadne: Điđi je odlučila da mom jeans i bele pantalone spoji u jedan komad, i još sa posebnim detaljima u vidu kristala.

 

 

Bele pantalone s kristalima su supertrendi, efektne i šik, a Điđi ih nosi sa belom majicom, patikama Reebok x Victoria Beckham, klač torbicom Loro Piana i nakitom koji upotpunjuje kombinaciju. Iako su bele pantalone same po sebi statement, zanimljiv dezen ili stajliš detalji samo će ih učiniti još modernijim.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid ★ (@backtogigi)

 

Kako i njena beba mora da bude trendi, Điđi joj je kupila Jeremy Scott x Cybex kolica koja vrede čak 1700 dolara.

 

 

makonda-tracker