podmlađuje

NIŠTA SLIČNO NISTE VIDELI! Otkačena frizura Điđi Hadid koja se pravi za minut i DEFINITIVNO nije za svakoga

0

Jedna od najuspešnijih žena u svetu modelinga proteklih godina nedavno je podelila vrlo interesantan selfi

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Manekenka Điđi Hadid donela je nedavno na svet ćerkicu Kaj, ali se brzo vratila svom poslu.


Ona je, nakon što se u trudnoći pomalo povukla s društvenih mreža, ponovo aktivna i na Instagramu, pa se fanovima krajem aprila zahvalila na čestitkama povodom njenog 26. rođendana podelivši dve fotografije nastale dok se doterivala na jednom snimanju.


Mnogima je zapalo za oko da, pored toga što Điđi izgleda prelepo, američka manekenka ima frizuru koju će kopirati devojke širom sveta i koja pomalo odiše duhom devedesetih. Međutim, umesto dveju tankih pletenica koje uokviruju lice, Hadidova se opredelila da na dva šira pramena naniže silikonske gumice neutralne boje i tako da svom izgledu pomalo otkačen i vrlo simpatičan detalj.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

 

U pitanju je frizura koja nesumnjivo mnogo bolje izgleda na dužoj kosi, ali je možete nositi i ako imate kosu srednje dužine, a Điđi ju je kombinovala s alkama, što je dalo dodatni retro prizvuk njenom izgledu. S ovako oblikovanom kosom lakše možemo da zamislimo mlađe devojke, ali je definitivno zabavno i originalno rešenje za svakoga ko je malo smeliji u prolećnim i letnjim mesecima.


Dopada li se vama ova frizura? Obavezno nam recite u komentarima!

 

 

makonda-tracker