magija u los anđelesu

DIOROV GLAMUR ZA DESETKU: Najlepše haljine sa 73. dodele nagrada EMI

0

Slavne svetske zvezde poput Kejt Vinslet, Anje Tejlor Džoj i Keri Vašington osvojile su srca modnih kritičara na dodeli nagrada Emi

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nakon venecijanske Mostre i Met gale u Njujorku, stigao je red na losanđeleski spektakl u vidu 73. dodele Emi nagrada. Glumci, glumice, slavna imena, holivudska dobro poznata lica ― stigli su na crveni tepih kako bi prošetali, pozirali i, na kraju, videli da li su oni ti koji će kući poneti svoj Emi.

 

 

Osim glumačkih uspeha i nagrada, uvek se najviše komentariše i ko se kako obukao, a sledećih nekoliko dama ponele su titulu najbolje odevenih zvezda sa crvenog tepiha.

 

Anja Tejlor Džoj
foto: Profimedia

Najpre, prema sudu brojnih modnih kritičara, čini se da je skoro jednoglasno Anja Tejlor Džoj proglašena za glumicu sa haljinom broj jedan. Anja je u stilu starog holivudskog glamura ponela Dior haljinu krem boje, sa izazovnim prorezom na leđima, i žutim plaštom zbog koga je dobila komplimente da liči na Bel iz "Lepotice i zveri". Uz dijamante i nakit Tiffany & Co, ne čudi što je dobila pregršt komplimenata i modnih pohvala.

 

 

Popularna glumica Jara Šahidi blistala je u još jednoj haljini koju potpisuje modna kuća Dior, a u pitanju je Haute Couture balska haljina klasičnog kroja kakvoj bi malo koja žena odolela.

 

Jara Šahidi
foto: Profimedia

Kejli Kuoko ponela je haljinu Vere Vang...

 

Kejli Kuoko
foto: Profimedia

Tu je i božanstvena Ketrin Zita Džouns...

 

Ketrin Zita Džouns, Majkl Daglas
foto: Profimedia

Nije lako u isto vreme izgledti glamurozno i seksi, ali u tome je uspela Keri Vašington. Model haljine ima retro izgled, ali korset čini da izgleda modernije, a njen stajling dobio je pregršt pohvala modnih kritičara. Haljinu potpisuje Etro:

 

Keri Vašington
foto: Profimedia

Sara Polson nosila je crvenu haljinu koju potpisuje Karolina Erera:

 

 

Kejt Vinslet crnu haljinu Đorđa Armanija... I osvojila je Emi!

 

 

makonda-tracker