neonski sjajno

Prvi put nakon RAZVODA — tako ŠIK u VERI VANG: Kejli Kuoko je birala sušti GLAMUR za 73. dodelu EMI nagrada

0

Prelepa Kejli Kuoko svakom svojom ulogom nas zasmeje do suza, a sada je na dodeli Emi nagrada pokazala šta znači elegancija bez premca!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Na 73. dodeli Emi nagrada pojavila se i jedna od najpopularnijih glumica sveta, šarmantna Kejli Kuoko.

 

Zvezda serije "Stjuardesa", koja prati put Kasandre Kesi Bouden nakon što se probudi kraj mrtvog ljubavnika od prethodne noći, stigla je na crveni tepih Los Anđelesa sama, nakon potvrđenog razvoda od njenog supruga Karla Kuka.

 

 

Kejli Kuoko je bila nominovana za nagradu za najbolju glumicu u komediji, ali iako nije osvojila nagradu i tek se razvela, ona je izgledala fantastično. Inače, dodela Emi nagrada je prva dodela nagrada na kojoj se ona pojavila otkako su isplivale vesti o razvodu.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Kuoko je zasijala (doslovno) u neonskim nijansama žute boje i monohromatskom stajlingu za pamćenje. Ona je ponela haljinu koju potpisuje dizajnerka Vera Vang (za koju morate videti kako se pojavila na ovogodišnjoj Met gali).

 

U pitanju je model za glomaznim šlepom, tankim bretelama koje krase nabori, ima istaknut dekolte i dubok šlic, a ovu kreaciju uklopila je sa sandalama u istoj nijansi, kao i klač torbicom Edija Parkera.

 

 

 

 

makonda-tracker