emi 2021

Čik zadržite UZDAH zbog ovog komadića magije: Zelena haljina Jare Šahidi je stigla pravo iz ženskih modnih snova

0

Jedna od najpopularnijih glumica mlađe generacije i velika buduća nada Holivuda prošetala je crvenim tepihom na sinoćnoj dodeli Emija

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica Jara Šahidi, jedna od zvezda serije Black-ish, sinoć je bila među najzapaženijima na dodeli nagrada Emi, gde je očito stigla inspirisana stilom starog Holivuda.


Popularna glumica prošetala je crvenim tepihom u toaleti kou potpisuje modna kuća Dior, a u pitanju je Haute Couture balska haljina klasičnog kroja kakvoj bi malo koja žena odolela! Reč je o modelu koji otkriva ramena, a ispod kratkog korseta i tankog pojasa ona se širi u obliku zvona. Najupečatljiviji deo haljine je til prebačen unakrsno ispod ramena, ali i sama efektna zelena boja, kojom se Jara izdvojila u moru savršeno doteranih koleginica. 

 

1 / 7 Foto: Profimedia


Ovaj šik odevni komad glumica je ponela s braon salonkama sa špic-vrhom koje su inspirisane vintage obućom, a poseban deo njenog izdanja je nakit: dijamantska ogrlica od tri reda dijamanata i ne preterano velike viseće (i, razume se, dijamantske) minđuše.

 

 

makonda-tracker