kako vam se čini?

NAJGORE obučena — ili NAJBOLJE? Izdanje sa dodele EMI nagrada koje je dobilo hvalospeve, ali i podiglo BROJNE OBRVE

0

Možda i najkontroverznije izdanje s ovogodišnjih Emija bilo je ono koje je ponela Ema Korin, glumica koja je u seriji "Kruna" odglumila ledi Dajanu

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ako volite modni minimalizam uz šik detalje, ovo modno izdanje sa dodele Emi nagrada verovatno će vam se dopasti! Ako ne, onda ćete pripasti taboru onih koji su izdanje Eme Korin sa 73. dodele Emija nazvali najgorim do sada.

 

 

Zapravo, Ema nije bila na glavnoj svečanosti u Los Anđelesu, ali je bila deo crvenog tepiha ispred Soho House-a u Londonu. Ona je bila nominovana za ulogu ledi Dajane u seriji Kruna, koja je bila vrlo uspešna na ovogodišnjoj dodeli nagrada.

 

Emu Korin brojni modni stručnjaci hvale, a na društvenim mrežama situacija je nešto drugačija.

 

"Izgleda kao lik iz Sluškinjine priče", napisao je jedan korisnik.

 

Ema Korin
foto: Profimedia

O čemu je reč?

 

Ema je na crveni tepih u Los Anđelesu stigla obučena u Miu Miu, a ponela je maksi-haljinu vrlo jednostavnog kroja, bez bretela ili naramenica, u svetloj nude boji, uz koju idu pripadajuće rukavice u istoj nijansi.

 

 

Njene rukavice nisu imale prste, pa su kao detalj bili upečatljivi dugi nokti nalik na kandže. Veliku pažnju privukao je i šeširić na vezivanje, tzv. bonet, koji se nosio pre nekoliko vekova.

 

Da li je ovo njeno najbolje ili najgore izdanje?

 

 

 

makonda-tracker