Ovo JOŠ NIJE VIĐENO na crvenom tepihu

Mame će je odlično razumeti: Glumica sve nasmejala svojim izborom "aksesoara" za dodelu Emija

0

Holivudska glumica pokazala je da ni svet superzvezda nije imun na svakodnevne muke s kojima se mame širom sveta bore

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica Mendi Mur prošetala je sinoć crvenim tepihom na 73. dodeli Emi nagrada u izdanju vrednom pamćenja ― odabrala je skarletnu haljinu Karoline Erere s tankim bretelama i širokom suknjom, ali danas se mnogo više piše o onome što je Mendi nazvala svojim aksesoarima.


Jedna od glumica u seriji This is Us, koja je nominovana za najbolju dramsku seriju, objavila je u nedelju na Instagramu fotografiju na kojoj vidimo dve pumpice za izmlazavanje majčinog mleka.


Večerašnji MVP aksesoari ― napisala je Mendi u šali.

 

Mendi Mur
foto: Instagram

Glumica, koja je postala mama u februaru neretko priča i piše o majčinstvu, a nedavno se osvrnula na to koliko je dojenje važno u njenom životu.


Dojenje nije uvek lako (začepljeni kanali, organizovanje života oko hranjenja, izmlazavanje na poslu itd), ali dojenje ovog dečaka proteklih šest meseci bilo je prelepo, neuredno i, oh, pružilo mi je toliko zadovoljstva da ću ga ceniti zauvek ― priznala je Mendi.

 

Mendi Mur
foto: Profimedia

Tako da, drage mame, ako se pitate preterujete li ako kada se spremate za posao ili bilo koji izlazak iz kuće razmatrate pakovanje pumpice za izmlazavanje, ne brinite ― ovaj dragoceni predmet pronašao je svoj put čak i do dodele Emija! 😊

 

 

makonda-tracker