kao dobro vino!

DŽEJ LO je PRAVI PRIMER: Ova 4 horoskopska znaka sve su lepši i privlačniji kako prolaze godine

0

Ako pripadate jednom od ova četiri horoskopska znaka, starićete kao vino i bićete sve privlačniji s godinama koje prolaze!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Niko ne voli starenje, ali ono što uvek treba dobro da upamtimo je da prava lepota dolazi iznutra. Doduše, neki ljudi su kao vino: što su stariji, to bolje izgledaju. To važi i za muškarce i za žene, a kažu da se to posebno odnosi 4 horoskopska znaka Zodijaka...

 

Lav

 

Lavica Dženifer Lopez je živ primer za to! Znak Lava je taj koji je uvek u centru pažnje, koju obožava. Oni rade na sebi, blistaju, vežbaju redovno, a s godinama su sve mentalno snažniji i lepši. Lavovi mnogo vode računa o svom izgledu, pa zato izgledaju kao da ne uopšte ni ne stare.

 

Kameron Dijaz
foto: Profimedia

Devica

 

Devica Kameron Dijaz s godinama ne gubi svoju lepotu: naprotiv, sve je lepša. Ona tek kasnije procveta, pokazuje snažnu ličnost i karakter, a životno iskustvo ima odličan uticaj na nju. Ne samo što je mudrija kako vreme teče, već i sve lepša i privlačnija. 

 

Ris Viderspun, Riz Viterspun
foto: Shutterstock

Ovan

 

Sigurno ste primetili da Riz Viterspun s godinama izgleda sve lepše i lepše. Ovnovi se s godinama smiruju, što deluje pozitivno na njihovu ličnost. Ono zrače s godinama, a njihova unutrašnja lepota previa se i na spoljašnju.

 

Naomi Kembel
foto: Profimedia

Blizanci

 

Blizanci su s godinama sve više samopouzdaniji, što ih čini sve atraktivnijima. Oni su radosni, iskusni i mudri, a to se vidi i na njihovom izgledu. Pravi primer za to je i Naomi Kembel!

 

 

makonda-tracker