još čeka pravu ljubav

"NAJVAŽNIJE JE ŽIVETI U MIRU": "Srećno neudata" Katarina Radivojević veruje da prevara može da se oprosti, ali...

0


Jedna od najlepših i najboljih srpskih glumica kaže da još uvek nije pronašla ljubav za ceo život

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages


Glumica Katarina Radivojević već godinama živi u Americi, pa će predstojeći Uskrs provesti na drugoj strani Atlantskog okeana. Ona je, inače, vernica i ističe da u religiji pronalazi snagu.


To čini moj identitet. Mislim da me izdvaja i čini svojom. Vera mi uvek daje snagu kada je najteže. U toku je post, uglavnom kuvam sama, mada ovde imamo dosta vegan opcija, pa mi stoga ne pada teško da postim. Volela bih da sam za naredni praznik kraj roditelja. Uživam u farbanju jaja i već znam gde se ovde mogu kupiti najbolje boje — kaže Katarina za Story.


Njen ljubavni život uvek je intrigirao Katarinine obožavaoce, budući da je od početka karijere prati status jedne od najlepših Srpkinja. Kako objašnjava, u novoj seriji koju će srpska publika uskoro gledati — "Ljubav ispod zlatnog bora" Slobodana Šuljagića, Katarina igra estetsku hirurškinju, koja na dan rođendana, zatiče supruga u krevetu s drugom ženom. Ona ističe da se nikad nije našla u situaciji u kojoj je njena junakinja.

 

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Do sada nisam imala slično iskustvo, jer se nikada nisam udavala. Srećno sam neudata, pa se može kazati da tako izbegavam ovakava scenarija. Šalu na stranu, ali izdaja na tom nivou je vrlo bolna. Ljudi često ne mogu da se nose s njom — kaže glumica i dodaje da misli da preljuba nije neoprostiva. — Verujem da može, ali ne i da ju je moguće zaboraviti. Najvažnije je nakon svega živeti u miru sa voljenom osobom. Poverenje je teško povratiti.
 

 

makonda-tracker