KAKO VAM SE ČINI?

Mističan stav, BELI stajling od SATENA i parališuća lepota: Katarina Radivojević zasenila prisutne na filmskoj PREMIJERI

7

Večaras će u prestonici biti prikazano ostvarenje "Nečista krv - greh predaka" u kojem glumica tumači zapaženu ulogu.

foto: Mondo/Stefan Stojanović
foto: Mondo/Stefan Stojanović

Glumica Katarina Radivojević pojavila se večeras na crvenom tepihu Kombank dvorane, kao jedna od glavnih aktera filmskog ostvarenja "Nečista krv - greh predaka", čija premijera će se održati pred punom salom, na oduševljenje celokupne umetničke ekipe.

 

Katarina je ušetala puna samopouzdanja, pažnju fotoreportera i posetilaca privukla je elegantnim stajlingom, a beli komplet od satena istakao je glumičinu izvajanu figuru i naglasio prirodnu lepotu.

 

Pantalone dubokog struka, zavodljivi top i efektni sako dokazali su da je Radivojevićeva dama istančanog ukusa, a male modne trikove usvajala je od svetskih dizajnera, s obzirom na to da godinama živi u Americi. Upravo ovakav model pantalona za zvonastim nogavicama preferira i Viktorija Bekam, što možemo uočiti i u njenoj novoj modnoj kolekciji.

 

1 / 10 Foto: Mondo/Stefan Stojanović

 

U ostvarenju istaknutog reditelja Milutina Petrovića, Katarina tumači lik Cone - sestre glavnog aktera Hadži Trifuna, a pred sam ulazak u salu bila je raspoložena da sa prisutnim medijima podeli impresije o ovom delu.

 

― Obećavam vam odličnu zabavu i interesantnu priču. Šalu na stranu, smatram da je ovo jedan ozbiljan film, upravo jer je nacionalna tema, po delu Bore Stankovića, imamo sjajnu glumačku ekipu, novih, mladih umetnika koji će se predstaviti ovim filmom, te mi je drago da sam deo tako interesantne ekipe ― naglasila je Radivojevićeva, a onda se osvrnula i na svoj zapaženi lik, koji je osvojio publiku.

 

― Cona je preteča moderne žene, ona ima pravo na slobodu izbora, to je lepša strana lika. Pomalo je surova, to mi je bio izazov da odigram, mogu reći i problem, jer se ne slaže sa mojim karakterom. Imala sam scene jahanja, ušinula sam se na samom početku, te su dalja snimanja bila sa specijalnim pojasom i pod rizikom. Cona nije patrijarhalna žena, veoma je slobodna, drugačija, otresita, ima svoj biznis, a njen brat neretko je umeo da izusti: "Nije ona kao druge žene, ona ima mušku ruku". Govorili smo vranjaskim dijalektom, to nam je pomagalo da upotpunimo lik, kao i sjajni kostimi Marine Medenice. Volim epohe, uvek su me nekako nalazile, dopuštaju vam da proučavate, da maštate ―istakla je talentovana glumica.

 

 

makonda-tracker