tako se to radi!

PRVA ASOCIJACIJA — MODNA NADMOĆ! Milica Pavlović za nekoliko sati ponela DVE sasvim različite odevne kombinacije

0

Pevačica koja se okušala i kao glumica i kao dizajnerka poznata je kao neko za čijim se modnim odabirima svi okreću, ali ovog puta je nadmašila i sebe!

foto: M.M./ATAImages, Antonio Ahel/ATA Images
foto: M.M./ATAImages, Antonio Ahel/ATA Images

"Zvezda Granda" Milica Pavlović uvek je odevena u skladu s prilikom i spada u poznate dame za koje je na prvi pogled jasno da su uvek u korak s najnovijim svetskim trendovima.


Lepa pevačica bez greške bira svedene, šarene, provokativne, konzervativne odevne kombinacije, a juče je pokazala dva izdanja u kojima ne možemo da zamislimo baš bilo koga.

 

Tokom dana Milica se najpre pojavila na otvaranju jednog lokala u jednom beogradskom tržnom centru, a za tu priliku odabrala je odelo. Opredelila se za crnu boju i strukirani blejzer s jednim dugmetom koji je ponela bez košulje ili bluze, a tu su i crne pantalone ravnog kroja koje sežu do članaka. Svoj šik monohromatski izgled Pavlovićeva je upotpunila crnim salonkama i pismo-tašnicom, dok je i izbor aksesoara prilično umeren, a izvanredan — tu su retro naočare za sunce manjih stakala i mačkastog oblika i efektna ogrlica.

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Nešto kasnije, Milica je bila gošča manekenke i dizajnerke Sofije Milošević na predstavljanju njene nove modne kolekcije, a za ovaj izlazak odabrala je svetlucavu i asimetričnu haljinicu vrlo intenzivne burgundi nijanse. Ovaj provokativan i pomalo romantičan komad je u gornjem delu sastavljen od korseta s dekolteom u obliku srca, a pevačica ga je kombinovala s providnim papučama sa štiklom, interesantnom srebrnkastom ogrlicom sa šarenim kamenčićima i roze naočarima za sunce.

 

1 / 5 Foto: M.M./ATAImages


Obe ove odevne varijante zrače samopouzdanjem i seksepilom, a od Milice se ništa manje ni ne očekuje...
 

 

makonda-tracker