stajling za desetku

Nije hteo da joj kupi samo dijamant — VEĆ NEŠTO MNOGO VIŠE: Džej Lo u MOĆNOM Valentino stajlingu uz Benov poklon ljubavi

1

Jedna od najpopularnijih žena sveta uživa na jugu Francuske, a na telu nosi poklon ljubavi koji joj je darovao Ben Aflek. Ne samo što je njegova cena paprena, već je i simbolika ogromna!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Latino-diva Dženifer Lopez nedavno je proslavila svoj 52. rođendan, pa svim damam očitala lekciju kako se slavi rođendan u stilu prave kraljice: na jahti, na jugu Francuske, u naručju dragog.

 

Otkako se pomirila s Benom Aflekom, Džej Lo se ne odvaja od njega, a strastveni dodiri, zagrljaji i poljupci ne promiču oštrom oku paparaca. Ovog puta to su evropski paparaci, koji u stopu prate slavni par, a ispratili su i momenat kad se Aflek vratio u Ameriku.

 

Dženifer je pak ostala da uživa na svom evropskom letovanju , pa je, tako, viđena poslednji put u Portofinu u nesvakidašnjoj i pomalo otkačenoj kombinaciji.

 

Poslednje pojavljivanje Džej Lo opet je primećeno na jugu Francuske, a njen stajling bio je više nego upečatljiv zbog mnogo detalja! Ona je uslikana u neobičnom i supertrendi autfitu s potpisom modne kuće Valentino, u nijansama bele, plave i crvene. Nosila je komplet zanimljivog kroja od čiste svile, taman savršen i lagan za tople dane, udoban, a veoma šik. Može se naći u prodaji po ceni od ukupno 2200 dolara (1100 dolara gornji i donji deo). U rukama je nosila čuveni model torbe Hermès Birkin.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Na nogama je Lopezova nosila klasične sandale sa vrtoglavo visokom potpeticom, a najveću pažnju privukla je ogrlica. Naime, pre nego što je napustio svoju dragu, Ben je Dženifer poklonio ogrlicu koja simbolizuje njihovu obnovljenu ljubav. U pitanju je komad nakita vredan oko 45 hiljada dolara, a kako se navodi, nije hteo da joj kupi samo dijamant, već da poklon ima svoju pozadinu, ispričala je Bet Bagdejkej, koja je i izradila tu ogrlicu. Kako je ogrlica u obliku ključa, Benova ideja je bila da Dženifer ima ključ njegovog srca.

 

Dženifer nosi simbol svoje i Benove romanse, a prvi put je poklon pokazala na fotografiji koju je objavila za svoj rođendan, na kojoj se strastveno ljube. Tad je nosila Valentino kaftan. I Anđelina Džoli ima novi kaftan, pa proverite kako izgleda njen model.

 

Ben Aflek, Dženifer Lopez i Ben Aflek, Dženifer Lopez, Džej Lo
foto: Twitter

 

Inače, ovaj poklon jeste simbol njihove ljubavi, ali Ben je davnih dana poklonio Dženifer nešto mnogo bizarnije — dasku za wc-šolju optočenu draguljima.

 

 

makonda-tracker