rado bismo kopirale!

NESVAKIDAŠNJE — ali za svaki dan! Džej Lo oduševila Evropljane NAJOTKAČENIJOM haljinom i torbom ovog leta

0

Latino diva ispratila je svog dečka Bena Afleka u Ameriku i nastavila uživanje u čarima Starog kontinenta sama... i, naravno, stilizovana kao za pistu! Ko još može ovako da kombinuje japanke od 2.500 dinara s torbicom vrednom oko 147.770 dinara?!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pevačica i glumica Dženifer Lopez započela je letovanje na evropskoj obali u velikom stilu — velikom proslavom svog 53. rođendana, koje su svojim prisustvom uveličali njen stari-novi dečko Ben Aflek i njeni najbliži prijatelji i članovi porodice. Potom su latino zvezda i glumac nastavili nasamo da uživaju na luksuznoj jahti, a potom je došao trenutak da se Aflek vrati u Sjedinjene Američke Države, dok je Džej Lo produžila dalje Evropom.


Ovih dana ona boravi u Italiji, gde oduševljava svojim pažljivo biranim modnim izdanjima, a nama je posebno zapao za oko naizgled običan autfit koji je sasvim u stilu kraljice seksepila i modnog kameleona kakva je Dženifer Lopez.

 


Pevačica je, naime, viđena u Portofinu tokom šetnje u kojoj je uživala u prelepoj košulji-haljini brenda Cult Gaia, koja je naizgled klasičan beli letnji model za svaki dan. Međutim, u predelu struka krase ga efektni okrugli izrezi, od kojih se haljina širi i pada u obliku slova A.  Nesvakidašnji model midi dužine košta 580 dolara i nosi naziv Keegan, a napravljen je od pamuka i satena.

 

1 / 5 Foto: Profimedia


Džej Lo rešila je da kombinuje interesantnu haljinu na ništa manje uzbudljiv način! U tome joj je pomogla tote torba slavne italijanske modne kuće Dolce&Gabbana vredna 1.495 dolara i nazvana Carretto Capri, zbog činjenice da je krasi čuveni carretto print, a njom dominiraju crvena i žuta boja. Latino diva dodala je tome japanke boje peska — za nju neobično pristupačan model brenda Havaianas od samo 26 dolara — i naočare za sunce kuće Gucci, njenog omiljenog proizvođača naočara, za koje je izdvojila oko 315 dolara.

 

Jednostavno, a tako upečatljivo i neobično!

 

 

makonda-tracker