neodoljivi su

KO KAŽE DA SE ZVEZDE VIĐAJU SAMO S POZNATIMA? Glumica uhvaćena na romantičnom sastanku, a o fotografijama svi pričaju

0


Ako ste mislili da u svetu slavnih romantični izlazak podrazumeva luksuzne restorane i društvo superzvezda, prevarili ste se — nekad su to samo momak, devojka i njen pas u parku

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Emilija Klark (33), koja nas je osvojila ulogom Deneris Targerijan u "Igri prestola", krije svoj život od očiju javnosti, ali koliko je poznato trenutno nema dečka. To se, međutim, možda promenilo ili će se promeniti ovih dana, s obzirom na to da su je paparaci uhvatili u romantičnoj šetnji s nepoznatim mladićem.

 


Glumica je u ponedeljak šetala svog psa Teda u jednom londonskom parku u društvu mladića koji je nepoznat javnosti, kako piše Dejli mejl. Ležerno odeveni, oni su sve vreme ćaskali i smeškali se, a potom seli u travu jedno pored drugog i nastavili razgovor.

 

1 / 5 Foto: Profimedia


Iako on nije poznata ličnost, ovako visokog i atraktivnog definitivno možemo da ga zamislimo pored Emilije na crvenom tepihu u nekom trenutku u budućnosti i navijamo za njih, naročito jer je glumica nedavno priznala da je ljubavni život "u neredu" i da joj izlasci ne padaju lako.


Ona je prošle godine raskinula s režiserom Čarlijem Mekdauelom nakon godinu dana ljubavi, a priznala je da se ranije viđala i s glumcima, što više ne radi.
 

 

makonda-tracker