Vatrene i smele

Evo zašto i devojke obožavaju Igru prestola: 9 nadmoćnih likova koji menjaju istoriju televizije

0
Who run the world? Girls!
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ovaj članak sadrži spojlere. Ukoliko niste gledali poslednju sezonu serije "Igra prestola", ne čitajte dalje!

 

Možda će se momci pobuniti kada kažemo da je jedna od najpopularniji serija današnjice "Igra prestola" zapravo serija koja slavi ženski intelekt i snagu, ali mi imamo snažne dokaze bar kada je šesta sezona u pitanju, piše Cosmopolitan.

 

Dok nam ne stigne nova sezona i zaključimo još jednom da žene mogu vladati svetom, hajde da se prisetimo sjajnih momenata u kojima su izdominirale dame!

 

Neurolozi objašnjavaju zbog čega Hodor iz Igre prestola izgovara samo jednu reč

 

Slede sjajni ženski momenti pa uživajte i budite ponosne na to što ste ŽENE!

 

Praktično sve što je Sansa uradila...

 

foto: Profimedia

 

Od skoka sa jezivog zida Vinterfela kako bi pobegla od Remzija (mi bismo uradile isto) do povratka sa Džonom Snouom, ubedivši ga da povrate svoj dom. Kao kruna sjajnih događaja bila je i njena misija da ubedi Maloprstića da pruži svoj mali prstić i nagovori vitezove od Vejla da krenu u bitku.

 

Rečenica ''Sutra ćeš umreti', koju je uputila Remziju nas je potpuno zaledila, a mi smo se jedino pribojavali da će nam Džordž R.R. Martin slomiti srce i da se Sansina pretnja neće ostvariti!

 

Ovo ste čekali dve godine: Zaljubljeni par iz "Igre prestola" prvi put zajedno u javnosti! (FOTO)

 

A da ne zaboravimo ključnu scenu! Ko je pustio pse na zlog Remizija? Sansa, naravno i verujemo da ćemo ovu scenu još dugo dugo pamtiti.

 

Neverovatna Sersei

 

foto: Profimedia

Možete da je volite ili mrzite, ali ćete sigurno bar na trenutka zavideti Sersei na njenoj hrabrosti i idejama! Izjava ''Ja biram nasilje'' nas je opako kupila, jer da budemo iskreni nekad i moramo odlučno i drsko reagovati!

 

I da, dok ne vidimo sledeću sedmu sezonu i šta će sve da se dogodi, Sersei ostaje novoimenovana kraljica!

 

makonda-tracker