nije se snašla

NAPRAVILA JE SCENU ZBOG KOJE SE I DALJE STIDI: Lepa glumica opisala svoj prvi susret s Bijonse i MILIONI razumeju kako se oseća

0

Britanka Emilija Klark, koju smo zavoleli u ulozi Deneris u seriji Igra prestola, veliki je fan pevačice Bijonse, zbog čega je dugo želela da je upozna. Kada je konačno dobila priliku, sve je uprskala!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Bijonse Nouls jedna je od najvećih svetskih zvezda, a mnoge poznate ličnosti ne kriju da je prosto obožavaju i da su bile van sebe od sreće kada im se ukazala prilika da je upoznaju. Najpoznatija među njima je svakako Adel, koja je više puta pričala o tome da je veliki Bijonsin fan.

 

Njena sunarodnica Emilija Klark takođe obožava lik i delo čuvene pevačice, a nedavno je ispričala da je na jednoj žurki srela nju i njenog supruga Džej Zija.

 

foto: Profimedia

Nisam očekivala da ću ih videti — iskrena je Emilija. — Kraljica Bi mi je prišla i rekla mi: Želela bih da popričamo, a ja nisam odgovorila onako kako je ona očekivala da ću odgovoriti tako kako jesam. Ona je došla misleći da će to biti kul, a ja sam rekla: O, moj bože, popila sam previše pića, počela sam da plačem, nije prošlo dobro.

 

Klarkova je istakla da jednostavno nije uspela da se nosi sa situacijom u kojoj se našla.

 

foto: Profimedia

Kasnije sam cele noći pokušavala da ih pronađem, ali nisam uspevala jer sam plakala. Slomilo mi je srce to što sam uprskala — ispričala je glumica.

 

Sudeći po tome kako obožavaoci popularne pevačice na Tviteru reaguju na ovu vest, milioni saosećaju s Emilijom Klark, a mnogi ističu da bi verovatno i oni reagovali na isti način.

 

 

makonda-tracker