prelepo

NEŽNA, ROMANTIČNA, ŽENSTVENA: Kejt Midlton ne odustaje od poslovnog stila, a ova roze bluza je najbolji izbor do sad

0

Svet priča o intervjuu princa Harija i Megan Markl, ostatak porodice nastavlja sa svojim aktivnostima kao da se ništa nije desilo...

foto: Profimedia
foto: Profimedia


Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton na Dan žena je putem video-poziva razgovarala sa Džasmin Harison, devojkom koja je veslala 70 dana i prešla više od 4.800 kilometara kako bi prikupila sredstva za međunarodnu humanitarnu organizaciju za pomoć nakon katastrofa ShelterBox i fondaciju za očuvanje okeana Blue Marine Foundation.

 


Supruga princa Vilijama i ova dvadesetjednogodišnjakinja pričale su o ovom dostignuću Harisonove i o tome kako ona može da inspiriše žene i podigne svest o tome za šta su dame sve sposobne i spremne za neki važan cilj.

 


Kejt Midlton, koja od početka ove godine mahom bira poslovni stil i košulje, odabrala je ovog puta vrlo interesantnu bluzu. Reč je o modelu modne kuće Boden, i to bluzu s efektnom mašnom čija cena iznosi više od 110 dolara. Kejt se opredelila za ružičastu boju, koja je odmah rasprodata, a dostupna je još u sivo-rezedo varijanti i beloj ukrašenoj crveno-plavim cvetovima. Nismo videli donji deo njene odevne kombinacije, a pažnju je privukao Kejtin izbor nakita — zlatne viseće minđuše brenda Missoma ukrašene roze kamenom.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker