da li ste znali?

ZBOG NJEGA MORA DA NOSI UMETKE: Tajna VELIKOG OŽILJKA koji Kejt Mildton uspešno krije ― da li ste ga uočili?

1

Vojvotkinja od Kembridža, Kejt Midlton, htela ili ne htela, postala je jedna od onih dama čiji svaki potez, reč ili odevnu kombinaciju isprate ljudi širom sveta. Ipak, jednu stvar, i to prilično očiglednu, na svom telu veoma dobro krije.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ukoliko ste ikada primetili ožiljak na glavi Kejt Mildton, sigurno ste se zapitali kako ga je dobila. Međutim, velika je šansa da ga nikad niste uočili, iako se nalazi na glavi.

 

1 / 8 Foto: Profimedia

 

Kejt svoj ožiljak vrlo uspešno sakriva prilikom svakog svog pojavljivanja. Oštrom oku fanova nije promakla njena nesmotrenost jednom prilikom kada je ožiljak na glavi bio i te kako vidljiv. Iz Kensigtonske palate su se tada oglasili, a portparol je objasnio da je ožiljak povezan sa operacijom u detinjstvu, ali nije precizirano o kakvoj operaciji je reč.

 

Duchess of Cambridge Kate has scar on head from serious injury as a child, DUCHESS of Cambridge Kate Middleton has a...

Posted by News Term on Thursday, 27 March 2014

 

Ipak, doktor Džon Skur je u razgovoru za Dejli mejl rekao da to verovatno nije posledica nekog ozbiljnog zdravstvenog stanja, već pre posledica uklanjanja arteriovenske malformacije, odnosno belega ili mladeža.

 

Inače, Kejt obično prekriva ožiljak tako što, prosto, nosi kosu prebačenu na tu stranu, ali ga skriva i umecima i ekstenzijama.

 

 

 

makonda-tracker