poslovnO, A ROMANTIČNO!

CRNO-BELI STIL I JEFTINE, NEOBIČNE ALKE: Kejt Midlton u prolećnu sezonu ulazi u OČARAVAJUĆOJ staroj košulji

0


Dok svet bruji o princu Hariju i Megan Markl, princ Vilijam i Kejt Midlton obavljaju svoje kraljevske dužnosti i nastavljaju po starom

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža ostaju vrlo suzdržani kada je reč o nastavku "Megzita", odnosno drame u britanskoj kraljevskoj porodici koja ne prestaje otkako su Vilijamov mlađi brat princ Hari i snaha Megan Markl rešili da se odvoje od Krune.


Princ Vilijam (38) i Kejt Midlton (39) ostaju nemi na svakodnevne natpise koji se tiču njihovih bližnjih i nastavljaju sa svojim kraljevskim aktivnostima, koje zbog pandemije virusa korona obavljaju od kuće. Ovog puta razgovarali su virtuelnim putem s porodicama pod zaštitom jedne organizacije koja pruža pomoć u zaštiti mentalnog zdravlja.

 


Kejt je za ovu priliku odabrala jednu staru košulju, i to simpatičan prolećni model crne boje, ukrašen sitnim belim tufnama. Reč je o svilenom modelu koji je vojvotkinja od Kembridža prvi put ponela još u septembru 2019. godine, a za koji je izdvojila oko 280 dolara.


Ovog puta kombinovala je romantičnu košuljicu sa crnim pantalonama, a ključni detalj u pogledu aksesoara su zlatne alke koje vise s manjih alki, za koje britanski mediji pišu da su najverovatnije kupljene u jednom poznatom lancu koji se bavi prodajom nakita, i to po ceni od samo pet funti.

 

 

 

makonda-tracker