biće bez zadrške

STIŽE PRINOVA, A PORODIČNI ODNOSI NIKAD GORI: Kejt i Vilijam UŽASNUTI najnovijim potezom Harija i Megan

2

Nedavno su Megan Markl i princ Hari obelodanili divne vesti o iščekivanju drugog deteta, ali i još jednu važnu informaciju koja će baciti novo svetlo na njihove odnose sa ostatkom kraljevske porodice

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ove vesti posebno su dobrodošle u svetlu relativno skorog Meganinog priznanja o spontanom pobačaju, a podsetimo, par već ima jedno dete, sina koga su nazvali Arči. Ipak, uprkos dolasku prinove u njihove živote i život članova britanske kraljevske porodice, njihovi međusobni odnosi poprilično su nategnuti.

 

Megan i Hari su otkrili da ćemo u nedelju, 7. marta, moći da ispratimo njihov intervju u kome će otvoreno i bez zadrške otkriti celu istinu o napuštanju kraljevske porodice, ali i govoriti o Meganinoj trudnoći i svim planiranim projaktima. Međutim, Kejt Midlton i princ Vilijam zaprepašćeni su ovim potezom brata i snahe, posebno u svetlu nedavne hospitalizacije princa Filipa.

 

1 / 8 Foto: Profimedia

 

Kako se navodi, Hari i Megan neće govoriti negativno o Kejt i Vilijamu, kako ne bi dodatno narušavali već narušene odnose.

Glasine o njihovim lošim odnosima već neko vreme traju, pa čak i godinama, a ovo je potvrdio i sam Hari kada je izjavio da se i njemu i bratu "putevi razilaze".

 

Premda se kraljica Elizabeta nadala da će se "odbegli" par vratiti pod okrilje porodice, oni se neće vratiti na svoje kraljevske pozicije, a ostaju u Kaliforniji.

 

 

makonda-tracker