glamur!

24 SATA, 2 MOĆNE KOMBINACIJE: Praznična izdanja Melanije Tramp ostavljaju modne sladokusce bez daha! (FOTO)

0

Supruga američkog predsednika nekrunisana je kraljica cipela, ali ovog puta je u prvom planu bila njena odeća

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Predsednik Amerike Donald Tramp i njegova supruga Melanija Badnje veče su proslavili na privatnom posedu Trampovih — odmaralištu Mar-a-Lago u Palm biču.

 

 

Oboje su se opredelili za klasiku: Tramp se pojavio u jednostavnom odelu, dok je njegova prva dama ponela crnu kombinaciju interesantnih detalja. Reč je o spoju bluze bez rukava modne kuće Dolce & Gabbana čiji je okovratnik ukrašen efektnim nakitom i midi suknje s potpisom Ervea Pijera zanimljivog donjeg poruba.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Naravno, nijedan izgled Melanije Tramp nije potpun bez klasičnih salonki, a ovog puta odabrala je crni model Kristijana Lubutana.

 

To nije jedini look prve dame Amerike o kojem će se pričati ovih dana — neposredno pre toga, dok je telefonirala Deda Mrazu, supruga Donalda Trampa ponela je zelenu toaletu koja spada u njene najinteresantnije modne odabire ove godine! Ona je, naime, u skladu s američkom tradicijom, odgovarala na telefonske pozive mališana koji žele da saznaju gde se u određenom trenutku na svom putu oko sveta nalazi Deda Mraz, a za ovu priliku odabrala je svetlucavu zelenu haljinu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by First Lady Melania Trump (@flotus) on

 

Ponovo je reč o modelu midi dužine, ali ovog puta izuzetno kratkih rukava i s kratkom rolkom, dok su salonke koje je američka prva dama odabrala ovog puta srebrne boje.

 

 

makonda-tracker