provereni trikovi prve dame

MOŽETE DA JE KOPIRATE I AKO NISTE MILIONERKA: Melanija Tramp u moćnoj kombinaciji koja naglašava seksepil BEZ TRUNKE VULGARNOSTI (FOTO)

1

Supruga američkog predsednika ponela ja autfit koji će se posebno dopasti ljubiteljkama odmerenog i jednostavnog stila.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Bez obzira na to kakva je prilika u pitanju, prva dama Sjedinjenih Američkih Država privlači pažnju svojim modnim odabirima, pa je tako bilo i prilikom njene tradicionalne posete Dečijoj bolnici u Vašingtonu pre nekoliko dana.

 

Supruga Donalda Trampa družila se s mališanima koji boluju od najtežih bolesti, čitala im božićne priče u susret praznicima i odlično se zabavljala s dečacima i devojčicama koji su se obradovali njenoj poseti.

 

 

Melanija se, kao i svake godine, odlučila za ozbiljno-neozbiljan look — jednostavnu kombinaciju čiju moguću monotoniju narušava veoma efektan komad.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Naime, prva dama Amerike ponela je tamnobraon rolku i antilop salonke iste nijanse s jedva primetnim animal desenom, koje je kombinovala s neočekivanim komadom: tirkiznom suknjom! Reč je o suknji pencil kroja koju potpisuje modna kuća Prada i za koju je Melanija izdvojila 1.120 američkih dolara, a posebno je interesantna zbog izuzetno dubokog struka i kaiša bakarne nijanse.

 

Novinarima je posebno zapalo za oko to što je suknja slične boje kao korice knjige koju je čitala (Oliver the Ornament Meets Belle), pa mnogi veruju da nije reč o slučajnosti, naročito ako se ima u vidu da supruga američkog predsednika uvek misli na svaki detalj prilikom odabira odevnih kombinacija.

 

Ipak, najviše pažnje privukla je činjenica da lepa Melanija zrači seksepilom čak i kad joj to nije namera, a sve duguje kako svojoj urođenoj harizmi i lepoti, tako i činjenici da mudro bira odevne komade i da je ponovo primenila svoj stari trik koji izdužuje figuru i čini da izgleda još vitkije: spoj dubokog struka i donjeg dela koji prati liniju tela, ali nije preuzak.

 

 

makonda-tracker